Čierny víkend EEK, Trnovec oslavuje

15.12.2014 13:55

    Začneme súťažov seniorov. East Exit Košice, istý majster našej ligy privítal na svojom štadióne Trnovec, tím ktorý bojuje o udržanie sa v lige. Predzápasové prognózy boli jasné, jednoznaćná výhra EEK. Avšak ako povedal tréner pred zápasom: "pôjdeme do toho naplno a budeme bojovať až do konca." Tieto slová sa preniesli aj na trávnik, kde Trnovčania bojovali ako levíčatá a dokázali si od predčasného majstra odviesť bod. Toto sa podarilo len silnému Golden Eagles, ktorý dokonca vyhrali nad EEK, no odvtedy si kráčali súťažou bez straty body. Až doteraz.

    Avšak väčšiu radosť by sme mali, ak by tieto body znamenali niečo viac. Ale žiaľ,v tabuľke nám nepomôžu a Trnovec už na isto obsadí 6. miesto, tak ako aj minulú sezónu = udržali sme sa v lige. Teraz už nás čaká len NEK - BOT, čiže tu pôjde len o to, kto strelí najviac gólov :)

    Prehľad zápasu a štatistiky nájdete na stránke "rozpis zápasov."

 

    V doraste sa naopak prognózy vyplnili (našťastie pre nás) a odvážame si z Košíc 3 body za výhru 0:4. Potvrdili sme tak úlohu favorita a predčasného majstra najvyššej ligy. V budúcom kole sa postavíme proti celku Caprice UTD. Týmto zápasom zavŕšime našu doposiaľ najúspešnejšiu sezónu :)