Silver končí, Trnovec mieri do semifinále

11.12.2014 17:58

    Dnes sa odohrávali štrťfinálové súboje Slovenského pohára. Trnovec hral na trávniku Silver Eagles a očakával sa vyrovnaný duel. 

    Tak tomu aj bolo počas celého zápasu, veď strely na bránu boli v pomere 6:6. Avšak jeden z tímov mal väčšiu túžbu po víťazstve, väčšiu chuť bojovať. Skóre otvoril v 57. minúte Zoltán Randil po krásnom centri z rohu "šestnástky". Už o 6 minút po krásne kombinácii Randil - Bódiš zvýšil náskok druhý menovaný a tak sa stalo semifinále viac a viac reálnym.

    Nakoniec sem to už nejako ubránili zubami nechtami a odvážame si zo štadióna Silver Eagle´s Nest postup do ďalšieho kola. V ňom sa postavíme proti veľmi silnému súperovi, ktorý dokázal vyradiť favorita turnaja (East Exit Košice). Jedná sa o tým, vedený Adamom Oravcom - Inter Prievidza. S týmto tímom máme zápornú bilanciu, keď sme doteraz s nimi dokázali 3 krát prehrať a jeden krát remizovať.

    Avšak nič nie je stratené, naša sila tkvie v kolektíve. S dobrou prípravoua trochou šťastia by to mohlo ísť :)

 

    Pozývame Vás teda presne o týždeň vo štvrtok na štadión Mareka Havrdu, o 15:45 tam privítame Inter Prievidza v boji o finále Slovenského pohára.